Івано-Франківськ

Крісло мера Івано-Франківська тепер на фронті (ФОТОФАКТ)

Дві історії одного крісла.

222 1

Як вже повідомлялося, мер Івано-Франківська Руслан Марцінків продав своє крісло, а вилучені кошти використав на потреби захисників громади. Аукціон міський голова проводив задля того, щоб допомогти бійцям зі 102 бригади ТРО.

У підсумку – крісло придбали за 50 тисяч гривень, повідомляє ПІК.

Але, як з’ясувалося, його новий власник вирішив передати «артефакт» у зону бойових дій. Відтепер його тимчасовий власник – герой проєкту «Люди Прикарпаття: історії, що надихають» Мирон Дмитрик.

У своєму дописі військовослужбовець 102-їокремої бригади сил територіальної оборони Збройних сил України розповів наступне:

Тепер воно живе під кількома шарами землі, деревини і ще там чогось десь в степах Запорожжя у ще більш комфортному бункері 1020ї окремої бригади, – йдетсья у дописі.

Військовий подякував Руслану Марцінківу, а також «Спілці Волонтерів Прикарпаття» за аукціон, а також власнику Костянтину Синякову за викуп-донат «цього артефакту».

«Це епічно, насправді. В цього крісла має бути ще третя історія: повернення в Івано-Франківськ. В який кабінет, що має там чути і бачити – то вже інше питання. Але я його поверну додому. Обіцяю,» – додав Мирон Дмитрик.

55

Нагадаємо, у Марцінківа відтепер новий заступник.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено