Івано-Франківськ

Опалювальний сезон в Івано-Франківську: 22 будинки й досі без тепла (ВІДЕО)

Як вже розповідала ПІК, в Івано-Франківську стартував опалювальний сезон в житловому фонді.

otoplenie net KP.ua  scaled

На сьогодні обласний центр Прикарпаття має 36 котелень комунальної власності, а також одну котельню приватної власності, що знаходиться на вулиці Індустріальній, 34, повідомляє ПІК.

«Всі котельні запущені і працюють в робочому режимі. Загалом котельні опалюють 573 житлові будинки, 375 об’єктів бюджетної сфери, з яких: 41 – дошкільні заклади, 37 – ліцеї та школи, 10 – спортивні школи та реабілітаційні центри, 42 – лікувальні заклади. Окрім того, маємо 195 юридичних осіб, які підключені до котелень, які находяться в місті Івано-Франківську», – розповів під час брифінгу заступник міського голови Руслан Гайда.

За його словами, в місті працюють 22 котельні, які мають автономний режим. Тобто, якщо на вулиці температура становить 10 і більше градусів тепла, вони вимикаються і теплоносій перестає подаватися.

«За ці дні ми бачили, як тепло було на вулиці, 22-25 градусів, тому такі котельні не працювали. Цієї ночі, щоб подати тепло у садочки та школи, ми включили усі котельні. Те саме стосується і теплоносія в житловому фонді», – наголосив Гайда.

Разом із тим, зараз у Франківську є 22 будинки, в яких є пориви внутрішньобудинкових систем. Зараз аварійні бригади працюють за цими об’єктами.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено