Івано-Франківськ

Розпочався конкурс на заміщення посади ректора ІФНМУ: з’явився несподіваний кандидат

Міністерство охорони здоров'я України оголосило про проведення конкурсу на заміщення посади ректора Івано-Франківського національного медичного університету.

3 40 1068x714 1 scaled

Одним із кандидатів на посаду ректора ІФНМУ є Руслан Савчук. Про це головний державний санітарний лікар Прикарпаття повідомив на своїй сторінці у фейсбук, пише ПІК.

“Сьогодні подав документи на конкурс та представив міністру охорони здоровʼя України Віктору Ляшку напрацьовану разом з командою однодумців «Стратегію розвитку Івано-Франківського національного медичного університету на 2024-2033 роки”, – зазначив Руслан Савчук.

За його словами, планів дуже багато. «Стратегія» передбачає значне розширення напрямків діяльності університету.

“Вони будуть стосуватися вдосконалення системи якості освіти, лікувальної роботи, покращення умов праці для колективу, інфраструктури для реабілітації, ментального здоровʼя та ще цілого ряду перспективних ініціатив, які вже давно на часі”, – наголосив Руслан Савчук

Найближчими днями кандидат на посаду ректора представить “Стратегію”  на розсуд медичної спільноти, зокрема й колективу університету та розповість про те, над чим працює тривалий час.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено