Івано-Франківськ

В пам’ять про полеглого героя: у Хімчині провели турнір на честь Василя Матійчука

На футбольному полі тривала запекла боротьба

kosiv 3 scaled

У неділю, 22 жовтня, у Хімчині Рожнівської територіальної громади відбувся футбольний турнір, проведення якого ініціювала родина загиблого на війні Василя Матійчука.

Любив спорт і Україну: таким запам’ятали полеглого воїна у рідному селі. Мав Василь Матійчук хист до футболу, любив грати у м’яча на футбольному полі, та поле бою за рідну Україну, її свободу та незалежність забрало його молоде життя.

Віддати шану військовослужбовцю, який не вагаючись доєднався до лав захисників та захисниць України на початку повномасштабного вторгнення, на місцевому стадіоні зібралося чимало людей: родина, влада, односельчани, побратими, небайдужі люди. За звання переможця турніру змагалися чотири команди: ФК «Кремінь» Пістинь, ФК «Чайка» Іллінці, ФК «Арсенал» Вербовець та господарі поля ФК «Колос» Хімчин.

Футбольний турнір пам’яті Героя України Василя Матійчука розпочали спільним виконанням Гімну, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто у російсько-українській війні віддав своє життя за мир на рідній землі.

«Вдячна всім та кожному зокрема за світлу пам’ять про мого сина. Радіє материнське серце коли бачить, що ці змагання об’єднали стільки людей, які знайшли час, щоб віддати гідну шану Герою України», – звернулася до присутніх мати загиблого Любов Матійчук.

На футбольному полі тривала запекла боротьба. Програти супернику не хотілося нікому. Але змагання залишаються змаганнями. У підсумку перемогу виборола ФК «Чайка» Іллінці. Переможцям поступилася ФК «Кремінь» Пістинь, посівши друге місце. На третій сходинці п’єдесталу спортивної шани – ФК «Арсенал» Вербовець.

Змагання на честь аеророзвідника 74 батальйону 102-ої окремої бригади територіальної оборони Василя Матійчука відбулися за підтримки керівництва Косівської районної військової адміністрації та Рожнівської громади. Матчі обслуговували арбітри Василь Грималюк, Микола Куриляк, Василь Юрійчук та Віктор Копчук.

Слід додати, що під час турніру організатори розмістили скриньки та збирали кошти на підтримку Українського війська. Зібрані 9480грн. мати загиблого воїна Любов Матійчук передала керівництву старостинського округу на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, “Open cup of Ivano-Frankivsk city 2023”: у Франківську відбувся турнір пам’яті Героїв.

Читайте також у рубриці ПІК-СПОРТ: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено