Івано-Франківськ

Фокус зі зникненням: на Львівщині викрили хитру схему ухиляння від прикордонників (ФОТО)

Для переховування двох "ухилянтів" була збудована рухома перегородка між пасажирським та вантажним відсіками мікроавтобуса.

396097152 663345589309207 213595564840870195 n

У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, під час перевірки мікроавтобуса прикордонники викрили зухвалу спробу уникнення прикордонного контролю.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби, пише ПІК.

За задумом водія, він мав спочатку представити для огляду один відсік мікроавтобуса, закрити двері, подати умовний стук, а потім відкрити двері іншого відсіку.

В цей час, пасажири, які переховувалися за задніми пасажирськими сидіннями, мали перебратися у вантажну секцію. Але прикордонники запідозрили обман. Після цього водій довго ходив довкола мікроавтобуса, ігноруючи вимоги відкрити двері.

“Під час огляду транспортного засобу водій поводив себе знервовано, перешкоджав огляду транспортного засобу, імітуючи блокування дверей. Водій постукував неодноразово по транспортному засобу, подаючи знаки правопорушникам для того, щоб вони перейшли з пасажирського відділення в багажне», – каже начальниця відділення інспекторів прикордонної служби “Шегині” Вікторія Бондарчук.

Пасажирів мікроавтобуса – двох чоловіків, 38 та 20 років, все ж змусили вилізти зі схованки. Як з’ясувалося, перевізник погодився доставити їх за межі України, за 5 тисяч доларів з кожного.

За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники оформили на двох пасажирів адмінматеріали та відправили в Нацполіцію повідомлення про виявилення ознак кримінального правопорушення.

До слова, нещодавно на Прикарпатті затримали посадовця військкомату, який разом із спільником переправляв “ухилянтів” за кордон.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено