Івано-Франківськ

Кремль передав три міста Луганщини під контроль Татарстану

Делегація з Республіки разом із прем'єр-міністром вже навіть відвідала тимчасово окуповану область.

Кремль передав три міста Луганщини під контроль Татарстану

Кремль виділив агломерацію трьох міст Луганщини – Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного – під повний контроль свого суб’єкта, Республіки Татарстан. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише ПІК.

“Делегація з республіки Татарстан на чолі з її прем’єр-міністром Алєксєєм Єсошиним здійснила незаконний візит до Луганської області. Особливу увагу вони приділили місту Лисичанськ”, – йдеться у повідомленні.

Делегація заявляла про реалізацію показових проєктів, які мають демонструвати «відновлення інфраструктури» та ініціювання будівельних проєктів у регіоні. Також для робітників, які прибувають з цього регіону місцеві окупаційні адміністрації виділяють житло, яке раніше окупантами було визнане як «безгосподарне».

“Окрім того, протягом жовтня близько двохсот дітей були вивезені до казанського табору «Заречье». Паралельно з заходами, спрямованими на зміну їх національної самоідентифікації також проводився фіджитал-змагання (поєднання віртуальних ігрових середовищ та реальних фізичних ігор). Не виключено, що надалі дітей агітуватимуть у підрозділи управління дронами на полі бою”, – додали у Центрі національного спротиву.

У межах цієї політики Татарстан фінансуватиме відкриття центрів тестування за програмою «Готов к труду и обороне (ГТО)» – осучасненою російською формою спортивно-парамілітарного виховання молоді з обов’язковою пропагандистською складовою та агітацією до участі в таких парамілітарних організаціях як «Юнармия» чи молодіжний актив путінської партії «Единая Россия».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено