Івано-Франківськ

У РФ натовп дагестанців увірвався в аеропорт: вони шукали євреїв (ФОТО)

Натовп зупиняв автомобілі, що виїжджали з території аеропорту. У людей, які перебували там, перевіряли паспорти і шукали євреїв.

У РФ натовп дагестанців увірвався в аеропорт: вони шукали євреїв (ФОТО, ВІДЕО)

У Махачкалі (аеропорт у росії) в неділю, 29 жовтня учасники антисемітської акції увірвалися в аеропорт і намагалися проникнути в літак з Тель-Авіва, шукаючи євреїв. Зараз аеропорт зачинений. Про це пише ПІК з посиланням на Українську правду. 

“В аеропорту Махачкали перед прильотом рейсу з Тель-Авіва зібралися сотні людей. Це сталося після закликів, що поширилися в телеграм-каналах, брати участь у сході біля аеропорту і перевіряти машини поруч із будівлею. Через кілька годин протестувальники увірвалися в будівлю аеропорту. Пізніше частина людей вибігла на злітно-посадкову смугу і намагалася проникнути в літак, що прилетів із Тель-Авіва”, – йдеться у повідомленні.

До слова, в Ізраїлі прокоментували події, що трапилися напередодні у Махачкалі. Канцелярія прем’єр-міністра і Міністерство закордонних справ Ізраїлю очікують, що російські правоохоронні органи забезпечать безпеку всіх ізраїльських громадян і євреїв.

Президент Володимир Зеленський заявив, що російський антисемітизм і ненависть до інших націй системні й глибоко вкорінені.

Відео інциденту тут.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено