Івано-Франківськ

В ІФНМУ реконструюють басейн для реабілітації військових: уже отримали сучасне обладнання

Басейн університету мають адаптувати під принципи безбар’єрності та інклюзії.  

2 1 scaled

В Івано-Франківському національному медичному університеті на базі спорткомплексу створюють реабілітаційний простір для військових ЗСУ.

Другого листопада медуніверситет уже отримав безоплатно сучасне обладнання: ліфт-підйомник, стельовий підйомник для реабілітації на суші та у воді, сходовий підйомник.

Пристрої планується також використовувати для навчання майбутніх фахівців спеціальності “Терапія та реабілітація” спеціалізацій “Фізична терапія”, “Ерготерапія”  бакалаврського та магістерського рівнів на практичних заняттях, інформує пресслужба закладу, пише ПІК.

4 1 scaled

“Цей проєкт також дасть змогу підвищити рівень підготовки фахівців з фізичної терапії та ерготерапії. Наші випускники матимуть практичний досвід з надання водної реабілітації у басейні. Університет має приносити максимальну користь суспільству, а в цей час особливо”, — зазначив Островський.

Також у басейні планують запустити індивідуальне опалення різної векторності, щоб бійці могли проходити реабілітацію не епізодично, лише під час опалювального сезону, а впродовж 365 днів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено