Івано-Франківськ

Українці почали бронювати зимовий відпочинок у Карпатах: які ціни цього року

Найбільше люди цікавляться відпочинком на Івано-Франківщині, в районі Буковелю.

Українці почали бронювати зимовий відпочинок у Карпатах: які ціни цього року

Попит на зимовий відпочинок у Карпатах вже високий, але вільні місця є, бо глибина бронювань зараз невелика. Великий попит на святковий новорічний період – багато хто цікавиться, дехто бронює, хтось чекає. Ще доступні практично всі готелі, за винятком деяких. Про це пише ПІК з посиланням на РБК-Україна.

У багатьох власників житло повністю заброньоване з 20 грудня по Різдво. Найпопулярніші локації у Карпатах – навколо Буковелю. Багато хто обирають Татарів, Яблуницю, Микуличин, Ворохту, бо вони найближчі до курорту. Також туристи часто обирають відпочинок у Славському на Львівщині, Пилипці та Драгобраті на Закарпатті.

Подорожчання більш помітне в готелях, що пропонують додаткові послуги: харчування, спа-процедури. Там, де мова йде виключно про проживання, цінники майже не змінились.

Вартість відпочинку цього року порівняно з 2022 року збільшилась приблизно на 20-30% без урахування періоду різдвяних і новорічних свят, коли ціни можуть бути вищими.

“Для прикладу, економ-номер у садибі-комплексі на 22 номера в Татарові взимку – вже від 1200 грн, а номер-стандарт – від 2000 грн. На святковий сезон “економ” коштуватиме вже 2200 грн, а на Новий рік – взагалі 6600 грн. Стандартний номер з 29 грудня по 2 січня коштує 4000 грн, а сама новорічна ніч – 8400 грн.”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено