Івано-Франківськ

На гравця франківського “Урагану” та збірної України вчинили напад у Хмельницькому

У суботу, 4 листопада, у місті Хмельницький проходила гра 9-го туру Vbet Екстра-ліги між командами «Сокіл» та «Ураган».

kulakom bye zamah bijka napad e1625919329684 scaled

У звʼязку з тривалою повітряною тривогою, матч був зупинений на 17 хвилині з рахунком 2-0 на користь івано-франківців. Рішення про відміну матчу та перенесення гри було прийнято делегатом АФУ за письмовою згодою представників клубів о 14 годині 55 хв.

Після виходу з роздягальні, на сходах спорткомплексу, один з гравців команди «Ураган» почув на свою адресу нецензурну лайку, яка продовжилась застосуванням фізичної сили з нанесенням тілесних ушкоджень.

Ініціатором цього побиття був один з колишніх спонсорів команди Сокіл. До побиття також долучився один з тренерів хмельничан, який в даний момент знаходився поруч. В масову бійку це не переросло завдяки усвідомленням гравцями «Урагану» наслідків необережних дій.

“Факт цих ганебних дій занесено в протокол матчу. Також в травмпункті було проведено обстеження гравця для визначення тілесних ушкоджень. Заява від гравця для притягнення до відповідальності винних була зареєстрована в одному з відділень поліції м.Хмельницький. Представники НФК «Ураган» готують всі необхідні документи в КДК УАФ. Віримо, що буде прийняте справедливе рішення щодо унеможливлення повторень подібних інцидентів в майбутньому, адже таким вчинкам не місце в спорті та житті“, – йдеться у офіційній заяві на сайті НФК “Ураган”.

Kamp-sport вдалося з’ясувати, що постраждав гравець збірної України Артем Фаренюк.

Хмельницький “Сокіл” на власній сторінці у соцмережі також відреагував на ситуацію, назвавши заяву “Урагана” вигадкою:

photo1699142101 scaled

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено