Івано-Франківськ

Мама відволіклася: на Закарпатті вантажівка переїхала півторарічну дитину (ВІДЕО)

Дитина йшла з мамою, коли жінка відволіклася, дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги, де потрапила під колеса вантажівки.

Мама відволіклася: на Закарпатті вантажівка переїхала півторарічну дитину (ВІДЕО)

У четвер, 9 листопада, у селищі Ясіня Рахівського району на Закарпатті в дорожньо-транспортній пригоді, загинула малолітня дитина. Про це повідомляє Національна поліція України, пише ПІК.

“На дорозі місцевого значення 57-річний водій вантажівки «Урал», мешканець села Чорна Тиса, скоїв наїзд на малолітню дитину. Правоохоронці встановили, що цією вулицею йшла 32-річна місцева мешканка зі своєю півторарічною дитиною. Коли жінка відволіклася і перестала слідкувати за дитиною, дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги, де потрапила під колеса вантажівки”, – йдеться у повідомленні.

Дівчинку одразу госпіталізували до реанімації, але вона померла. Водій вантажівки був за кермом тверезий. Його затримали. Також співробітники поліції освідчували й маму дитини: у її крові зафіксували 1,7 проміле алкоголю.

Дії жінки в поліції кваліфікували як злісне невиконання батьками обовʼязків по догляду за дитиною, що призвело до трагедії. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено