Івано-Франківськ

У ІФНТУНГ побували представники бізнесу з Калуської громади: говорили про співпрацю (ФОТО)

В університеті виокремили приміром чотири напрями співпраці з бізнесом у рамках проєкту «Центр сприяння бізнесу громад ІФНТУНГ».

У ІФНТУНГ побували представники бізнесу з Калуської громади: говорили про співпрацю (ФОТО)

У ІФНТУНГ в п’ятницю, 10 листопада побували представників бізнесу Калуської громади. Їм показали Центр інноваційного розвитку, “Бізнес-Інкубатор” університету, який є потужним осередком підтримки бізнесу у вигляді бізнес-навчання, курсів різних напрямків, супроводу проєктів тощо. Про це повідомляють на сайті навчального закладу, пише ПІК.

“Кафедра енергетичного менеджменту запропонувала послуги енергоаудиту не лише виробничих підприємств, а й житлового та соціального фонду (шкіл, дитячих садочків тощо). Крім того, університет надає цілий комплекс автотранспортних послуг, зокрема, проведення обов’язкового технічного контролю транспортних засобів та підготовки фахівців із перевезення небезпечних вантажів, що, безперечно, цікавить представників бізнесу”, – йдеться у повідомленні.

Також бізнес зацікавлений у фахівцях зі зварювання, в операторах верстатів із програмним керуванням, в залученні науковців до роботи Прикарпатського промислового кластеру, який об’єднує підприємства хімічної та інших видів промисловості, розвиненої в Калуській територіальній громаді.

“Очевидно, нинішня зустріч сприятиме налагодженню співпраці, що принесе хороші плоди в найближчій перспективі”, – додали в університеті.

400300333 768546561981412 5574814761338076211 n scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено