Івано-Франківськ

У Коломиї вимагають публічних вибачень від телеканалу “ТЕТ” за спотворення уродженця міста

Мер готує офіційний запит до телеканалу "ТЕТ".

У Коломиї вимагають публічних вибачень від телеканалу "ТЕТ" за спотворення уродженця міста

У Коломиї обурені щодо того, як у серіалі «Встигнути до 30» показали уродженку міста, яку за сценарієм звуть Люба. Цей карикатурний, гротескний образ людини «з села», однозначно не співвідноситься місцевими жителями. Про це написав у Фейсбук міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

“Якщо автори серіалу вже так сильно хотіли створити персонажа з Коломиї, то необхідно було б поцікавитись специфікою та особливостями життя в нашому місті, яких у нас дійсно багато. Вони не такі примітивні, низькосортні та русифіковані, а самобутні та унікальні”, – зазначив він.

Очільник Коломиї додав, що від міського голови Коломийської громади вже готується офіційний лист до телеканалу «ТЕТ» та авторів серіалу з вимогою у якнайкоротший термін публічно перепросити за спотворення, стереотипізацію та приниження образу людини – уродженця нашого міста.

“Також, на мою думку, серіал має бути вилученим з інтернет-мережі та більше не транслюватись на телебаченні. Критика у сторону замовників та авторів серіалу цілком виправдана. Тому сподіваюсь на їхню швидку та правильну реакцію”, – додав Станіславський.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено