Івано-Франківськ

На Львівщині оштрафували священника, який був п’яний за кермом та хотів “підкупити” патрульних

Під час перевірки у нього виявили 1,26 проміле алкоголю, що перевищує норму у шість разів.

На Львівщині оштрафували священника, який був п'яний за кермом та хотів "підкупити" патрульних

На Львівщині священника УГКЦ Юрія Сенчука на початку жовтня зупинили за кермом кросовера Jeep Compass на вулиці Підміській. Під час складання адмінпротоколу, чоловік пропонував хабар патрульним, систематично збільшуючи суму до 15 тисяч гривень. Він просив патрульного виділити ці кошти “на службу Божу”. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

“На судове засідання щодо нетверезого водіння, священник не з’явився. Суддя визнала водія винним та призначила 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням водійських прав на рік”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, після цього інциденту УГКЦ тимчасово відсторонила священника Сенчука від служіння. Його покарали суспензією від священницької служби та інших пов’язаних з урядом, служінням та завданням дій до 18 квітня 2024 року. Також інші представники церкви тимчасово позбавлені співпраці з отцем Юрієм. Священник служив на парафії святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії у Львові.

Відомо, що це не вперше патрульні зупиняють Юрія Сенчука за порушення ПДР. Попередній інцидент стався 9 грудня, коли він керуючи авто Jeep Compass, в’їхав у припаркований кросовер Nissan X-Trail на вулиці Підміській та після зіткнення втік з місця події. Згідно з рішенням суду, йому тоді наклали сплатити штраф у розмірі 3400 гривень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено