Івано-Франківськ

Не мали на меті когось образити: телеканал “ТЕТ” прокоментував скандал з “Любою з Коломиї”

Телеканал зазначає, що про умови життя в місті не йшлося, а персонаж коломиянки – вигаданий.

Не мали на меті когось образити: телеканал "ТЕТ" прокоментував скандал з "Любою з Коломиї"

На сайті телеканалу “ТЕТ” прокоментували скандал, що розгорівся щодо серіалу “Встигнути до 30”, зокрема його героїні Люби. Йдеться про звернення та запити від коломиян, яких обурило те, що одна з головних героїнь серіалу згідно зі сценарієм родом з Коломиї.

В соцмережах розпочалася гіперболізація контексту, начебто Коломию назвали «глухим селом», а головну героїню Любу — зробили «рагулинею» та «неймовірно дурненькою», пише ПІК.

“Це абсолютно не відповідає дійсності, адже, по-перше, про Коломию, умови життя в місті, традиції чи щось інше — в серіалі не йдеться, а персонаж Люби, який є вигаданим, — це жодним чином не збірний образ коломиян. По-друге, якщо переглянути серіал повністю, стає очевидним, що героїня проходить шлях трансформації та завдяки друзям та оточенню стає кращою версією себе”, –  зазначили на сайті телеканалу.

Вони додали, що ні автори серіалу, ні телеканал чи творча команда не мали на меті образити будь-кого, використовуючи звичайні та зрозумілі для всього світу сценарні прийоми.

“Водночас ми розуміємо, що суспільство наразі дуже травмоване, та навіть безневинна аналогія, репліка чи зовнішній вигляд можуть обурити когось. Надалі ми враховуватимемо ці аспекти ретельніше, щоб створювати український контент українською мовою для українців, який буде відволікати та надихати”, – прокоментували продюсери каналу. 

Нагадаємо, раніше мер Коломиї повідомляв, що міська рада готує офіційний запит до телеканалу “ТЕТ” з вимогою публічних вибачень.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено