Івано-Франківськ

Зібралися рідні, побратими та односельці: на Болехівщині попрощалися із Дмитром Ляушем (ФОТО)

Поховали Дмитра з усіма військовими почестями - під трикратні звуки автоматних черг.

402649018 649338397375291 2908546217905815354 n scaled

На Болехівщині провели в останню путь прикарпатця Дмитра Ляуша. Окрім рідних, попрощатися з ним прийшли односельці, військовослужбовці, побратими, друзі.

Отець Олександр Васютин, настоятель ПЦУ Введення в храм Пресвятої Богородиці у Тисові, розповів як малий Дмитро ходив від батьківської хати до школи та до церкви, як зростав та мужнів, як став опорою мами після смерті батька, як любив рідну землю та свій народ.

Сльози, відчай… Сьогодні сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Дмитро Ляуш показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він з перших днів війни чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у незалежній, Богом благословенній Україні”, – йдеться у повідомленні Болехівської міської ради. 

44-річний Дмитро Ляуш загинув 10 листопада, у бою біля Спірного Донецької області. Чоловік став на захист своєї Батьківщини у перші дні війни – все залишив та добровільно пішов у перший відділ Калуського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Служив навідником гірсько-штурмового відділення.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено