Івано-Франківськ

Гарматне м’ясо та “відрізана” залізниця: що зараз відбувається у Авдіївці (МАПА)

Сили оборони та російські окупанти використовують різні тактики.

222 5 scaled

Російські окупанти, попри важкі втрати, змогли перерізати залізничну гілку, яка веде до Авдіївки з півночі. Це призвело до їх наближення до села Степове і доріг, якими Сили оборони отримують підкріплення.

Про це повідомив Bild.

Журналісти опублікували карту, на якій видно червону лінію боїв, що простягається всього за 500 м від східних меж даного населеного пункту.

1164495 1 w 590 lq

Видання пише, що російська тактика в цьому випадку схожа на ту, яку вони використовували під час окупації Бахмуту, але є певні відмінності.

Зазначено, що російські війська воювали за Бахмут протягом 11 місяців, зазнали великих втрати, приблизно від 10 до 20 тисяч військових ЗС РФ, що в середньому означає від 60 загиблих росіян щодня.

Автори Bild пишуть, що Сили оборони та російські окупанти використовують різні тактики.

“Наприклад, російські війська використовують піхоту, тоді як у ЗСУ є можливість використовувати бойові машини Bradley і танки. Дана тактика росіян дозволила їм досягти Степового, яке “переходить під контроль Росії все більше”, – йдеться у повідомленні.

Водночас перед українським командуванням може виникнути проблема з постачанням необхідного продовольства для чотирьох тисяч осіб, включаючи 3 тисячі військових та 1 тисячу цивільних.

Видання пише, що російська піхота продовжує рухатися вперед, не зважаючи на мінні поля та артилерійські обстріли ЗСУ.

“Щоденно на цьому відрізку фронту ЗС РФ втрачають від 100 до 200 осіб, яких називають “гарматним м’ясом”. Загалом вже близько 3 тисяч росіян загинули (початок штурмів – з 10 жовтня 2023 року), і було втрачено приблизно 200 БТР та бронемашин. Українські сили протистоять ворогові за допомогою БТР Bradley і танків”, – стверджується в статті.

Bild підкреслює, що Кремль використовує своїх солдатів як гарматне м’ясо, втрачаючи від 100 до 200 людей на день.

“Росіяни продовжують наступати і все більше оточують Авдіївку”, – повідомляє Bild, зазначаючи, що Генеральний штаб ЗСУ не планує витрачати людські життя, як це робить російське командування.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено