Івано-Франківськ

Помилки, які можуть знищити страву: як правильно готувати квашену капусту

Слід запам'ятати п'ять простих заборон і квашена капуста завжди буде виходити смачною.

1000 545 1595929139 7448 scaled

Коли ви готуєте квашену капусту важливо не лише вибрати смачний рецепт, але й не забувати про деякі правила.

“Найперша та найголовніша помилка — зберігання вже готової страви у теплому місці. Квашена капуста буде смачною та корисною лише в тому разі, якщо її зберігати за низької температури”, – йдеться у повідомленні ТСН.ua.

Поради:

  • Ідеальною вважається приблизно від 0 до +5 градусів. Якщо забути про цю деталь, вся квашена капуста, яку ви приготували, втратить свої корисні властивості
  • Також варто звернути увагу на качан. Для тривалої заготівлі підійде не аби яка капуста, а лише щільні зимові качани. Вони білі на зрізі, мають тонкі листи та невелику головку.
  • В жодному разі не можна брати йодовану сіль, якщо ви хочете отримати смачну страву. З цією спецією овоч стане надто м’яким, а саме приємний хрумкіт відрізняє ідеальну квашену капусту.
  • Мало хто задумується, що ще на етапі підготовки капусти робить одну важливу помилку. Зокрема, використовує не шатківницю чи спеціальний ніж, а звичайне кухонне приладдя.
  • Відсутність розсолу — ще одна проблема. Без нього капуста виходить надто сухою. Однак ви можете запросто врятувати таку ситуацію. Для цього розведіть 2 столові ложки солі в літрі води і додайте цю рідину в банку з капустою.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено