Івано-Франківськ

Будує біатлонний комплекс у Буковелі: Держаудитслужба перевірить Поляницьку сільраду

Йдеться про орієнтовно 8,5 га приватної землі у Буковелі. Вартість спорткомплексу оцінили у 395,5 млн грн.

Будує біатлонний комплекс у Буковелі: Держаудитслужба перевірить Поляницьку сільраду

Західний Офіс Держаудитслужби розпочав плановий аудит бюджету Поляницької сільради Івано-Франківської області,що будує біатлонний комплекс на приватній землі Буковелю, попри наявність у розпорядженні громади комунальних земель, пише ПІК.

“Контрольний захід відбувається з метою запобігання можливих ризиків у майбутньому, які б могли призвести до втрати майна біатлонного комплексу, що будується на території ТОВ “Буковель” із залученням субвенцій з держбюджету”, – йдеться у повідомленні Державної аудиторської служби України.  

Проект будівництва кілька років тому схвалила Івано-Франківська ОДА. Рішення будувати сучасний біатлонний комплекс саме на землях, які належать ТОВ «Буковель», попри наявність у розпорядженні громади земель запасу комунальної власності, було ухвалено посадовцями місцевої сільської ради. 

Аудит мають завершити у грудні 2023 року. 

Довідково: Поляницька сільська рада розташована у Надвірнянському районі Івано-Франківської області. Адміністративний центр село Поляниця. Рада складається з 21 депутата та голови. На території села розташовано всесезонний курорт Буковель. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено