Івано-Франківськ

Калуську громаду поставили в приклад іншим громадам в плані допомоги військовим

В ОВА відбулася нарада з головами громад, де аналізували доходи від військового ПДФО та витрати цього ПДФО на потреби захисників.

Калуську громаду поставили в приклад іншим громадам в плані допомоги військовим

 Калуську громаду поставили в приклад для усіх інших громад, як ту, що найефективніше спрямовує кошти на підтримку військовослужбовців, родин полеглих героїв, пише ПІК.

“За 10 місяців поточного року ми отримали податку на доходи від військовослужбовців, пожежних, поліції, служби СБУ орієнтовно 71,4 млн грн. Витратили ж близько 39, 5 млн грн, що складає 55 %. Це один із найкращих показників в області! Згідно з планом, до кінця року ми плануємо витратити орієнтовно до 55 млн грн відповідно до програм”, – сказав під час відеозвернення голова Калуської громади Андрій Найда. 

Він додав, що левову частку ресурсів військового ПДФО у громаді спрямовують саме на потреби військовослужбовців, їх сімей, родин полеглих героїв та подякував усім платникам податків, які розуміють на що зараз мають бути спрямовані основні зусилля влади та людей.

“Принагідно дякую всім мешканцям нашої громади, які сплачують податки. Адже завдяки вам, нам вдалося за 10 місяців сплатити близько 40 млн грн військового збору. Це показник того, що платники податків добре розуміють ситуацію, що їх податки якраз і направлені на підтримку ЗСУ”, – зазначив очільник Калуша.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено