Івано-Франківськ

Управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської ОДА очолив учасник бойових дій (ФОТО)

Очолив новостворене управління Роман Примич.

405521866 382211504143727 7281395750512762859 n scaled

Управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації очолив учасник бойових дій Роман Примич. 

Новопризначеному керівникові вже вручили посвідчення, про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук, пише ПІК.

Після повернення з фронту бійці потребують підтримки та всебічної допомоги – консультативної чи соціально-психологічної. Цим і має зайнятися новостворене управління.

“Переконана в ефективній роботі новоствореного управління, адже його очолює захисник, який добре володіє ситуацією та сприятиме налагодженню ще дієвішої комунікації з ветеранами, їхніми родинами та вирішенню проблем, з якими вони звертатимуться”, – йдеться у повідмолення.

Довідково: Роман Примич із перших днів повномасштабної війни був призваний у Збройні сили України. У серпні 2022 року під час виконання бойового завдання отримав поранення.

Як повідомляла ПІК, президент України Володимир Зеленський нагородив Романа орденом «За мужність» ІІІ ступеня, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено