Івано-Франківськ

В Україні запустили програми для підвищення продуктивності на роботі

Це два мобільні додатки, які абсолютно безоплатно може завантажити кожен український працівник та роботодавець.

download 2 scaled

Вчора Міністерство економіки України у співпраці з BetterMe Ukraine запустило Програму для підвищення продуктивності українців на роботі.

Це два мобільні додатки, які абсолютно безоплатно може завантажити кожен український працівник та роботодавець, щоб покращити стресостійкість та концентрацію на роботі, підтримати своє ментальне і фізичне здоров’я, повідомила заступниця Міністра економіки України Тетяна Бережна, пише ПІК

Зокрема, це:

  • програма профілактики вигорання в додатку BetterMe: Mental Health
  • швидкі та ефективні тренування в офісі в додатку BetterMe: Health Coaching.

Зокрема йдеться про легкі 5-10-хвилинні фізичні вправи, які можна робити прямо на робочому місці, аудіо – та навчальний курс із запобігання вигоранню, розроблений психологами з України і США. І все це в мобільних додатках, які завжди під рукою.

“У часи війни, стресу, тривожності і напруги нам потрібно бути дуже чуйними до свого ментального здоров’я. Розуміти, що коли ми почуваємося НЕ ОК, це не сумна реальність, з якою треба змиритися. Це ситуація, яку можна виправити.

Саме разом з СEO компанії BetterMe ми вирішили запропонувати українцям інструменти, які допоможуть їм боротися зі стресом, вигоранням і непродуктивністю саме на робочому місці”, – пише Бережна.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено