Івано-Франківськ

Кабмін призначив нового голову Держспецзв’язку (ФОТО)

Ним став Юрій Мироненко.

6a90d1a600ca74f7f6ae9d29e013b8c2

Кабінет Міністрів призначив військовослужбовця, командира ударної роти БпЛА Юрія Мироненка на посаду Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, про це першого грудня повідомила Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, пише ПІК.

Юрій Мироненко замінить на посаді Юрія Щиголя, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння 62 млн грн державних коштів при закупівлі програмного забезпечення. Наразі Щиголь знаходиться під вартою.

Мироненко вже отримав завдання провести аудит роботи Держспецзв’язку.

Довідково:

Юрій Мироненко до призначення був командиром ударної роти БпЛА, яка працює на Запорізькому напрямку. Від початку повномасштабного вторгнення обороняв столицю у складі 112 бригади тероборони Києва. Пізніше обійняв посаду заступника начальника штабу 129 батальйону 112 бригади. Після цього очолив відділ по роботі з добровольчими формуваннями територіальних громад 112 бригади.
Освіта: закінчив Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая (1994–2000 рр.). Здобув ступінь бакалавра за спеціальністю «Менеджмент» і ступінь магістра за спеціальністю «Міжнародна економіка».
Кар’єра:
  • спершу працював у банківській сфері.
  • від 2008 до 2010 року працював фінансовим директором Концерну Стирол, який займається виробництвом добрив і азотних сполук.
  • від 2010 до 2015 року перебував на посаді генерального директора ТОВ «Даймонд Сфір Груп», яке провадило діяльність у сфері ІТ, логістики, будівництва, аграрного господарства тощо.
  • від 2014 року – директор, а від 2016 до жовтня 2023 року – голова правління Інституту суспільно-економічних досліджень (ІСЕД) – неурядового аналітичного центру, що супроводжує реформи в Україні.
Нагороджений Юрій Мироненко нагрудним знаком «Срібний хрест».

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено