Івано-Франківськ

За електроенергію заплатять підприємці: у Тернополі встановлюють головну ялинку міста

Минулого року новорічну ялинку на центральному майдані не встановлювали через повномасштабне вторгнення росії в Україну.
За електроенергію заплатять підприємці: у Тернополі встановлюють головну ялинку міста

Фото минулих років

У Тернополі цього року на центральній площі міста встановлять головну ялинку. Перед тим як прийняти таке рішення, у міській раді провели опитування серед дітей військовослужбовців, пише ПІК.

“Чи потрібна ялинка на різдвяні свята у Тернополі? Минулого року її не було. Я маю з цього приводу власну думку, але є діти – наші тернопільські діти, діти Героїв, які віддали життя на війні, діти Захисників, які зараз на фронті, і вони висловлюються за встановлення ялинки”, – написав мер міста Сергій Надал у соцмережі.

Очільник Тернополя наголосив, що кошти на ялинку з міського бюджету витрачатися не будуть! Ялинка куплена вже давно, уся святкова ілюмінація теж. Витрати на електроенергію готові взяти на себе небайдужі підприємці. Якщо не буде електроенергії, ялинка теж не світитиме. Відкриття новорічного дерева запланували на 6 грудня, до свята Миколая. 

До слова, у Львові цьогоріч встановили живу ялинку, яку передали місту місцеві мешканці. А у Чернівцях новорічну ялинку не встановлюватимуть на центральній площі. Натомість прикрасять живі дерева, які ростуть в двох парках обласного центру.

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено