Івано-Франківськ

День ЗСУ: як Зеленський, Шмигаль та Залужний привітали військових зі святом

Шостого грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України! Слава Україні Слава ЗСУ!

День ЗСУ: як Зеленський, Шмигаль та Залужний привітали військових зі святом

Військових зі святом привітали вищі посадові особи держави президент Володимир Зеленський, прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та інші, пише ПІК.

“Сьогодні більшість із нас мають можливість жити, працювати у своїх містах, ходити вулицями. Ми рухаємося. Як би не було складно, ми дійдемо до наших кордонів, до наших людей… Всупереч усьому, разом із вами та завдяки вам – нашому народу, Збройним силам України”, – сказав у своєму відеозверненні президент Зеленський. 

Він додав, що хоробрість, відвага, самопожертва наших воїнів – героїв різного віку, із різних регіонів України – дає нашій державі змогу стояти, битися, відповідати ворогу й досягати успіху в боях, у захисті українців. Пам’ятаємо про це й дякуємо всім захисникам і захисницям України!

Глава держави також вшанував полеглих воїнів та поклав квіти до Стіни пам’яті полеглих захисників України біля Михайлівського Золотоверхого собору в Києві. 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що ЗСУ – це тисячі відважних та сміливих людей.

“Батьки й матері, брати й сестри, сини та дочки, кохані та друзі. Тисячі сміливих і відважних людей. Які нас захищають. Які перемагають. Збройні Сили України! Безмежна вдячність кожному з вас за щоденні подвиги. Вічна пам’ять полеглим героям”, – написав він.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що гордий за кожного, хто сьогодні перебуває в лавах Збройних Сил України.

“Сьогодні, у день Збройних Сил України, я дякую всім, хто робить свою важку роботу. Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога. Дякую за службу!”, – зазначив Залужний.

А командувач Повітряних Сил України Микола Олещук зазначив, що цього року до Дня Збройних Сил прийшов щедрий Святий Миколай.

408355411 754628503371767 2246739182290316512 n scaled
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено