Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Городов озвучив плани “Прикарпаття” на міжсезоння

На відміну від попереднього сезону, івано-франківська команда вже точно фінішує у провідній десятці Першої ліги.

orig 655693

Наразі «Прикарпаття», як і інші колективи Першої ліги, знаходиться у відпустці.

Скільки вона триватиме, які зміни можуть відбутися у складі і на що «команда рідного краю» налаштуватиметься на другому етапі чемпіонату, Sport.ua дізнався у тренера жовто-зелених Олексія Городова.

«Відпустка триватиме десь півтора місяці, потім буде втягуючий збір, спеціально-підготовчий і так далі. Вже є числа, на які ми плануємо контрольні матчі. Будемо телефонувати до клубів і домовлятися про конкретні ігри. Хто може залишити команду взимку? Невдовзі ми все обдумаємо, проаналізуємо. Є футболісти, у яких закінчуються контракти. Але може статися, що вони, наприклад, залишаться, а хтось інший піде. Поки ще рано казати. Щодо підсилення, то воно потрібно нам в кожну ланку”, – розповів трнере.

Озвучив він також завдання, які стоятимуть перед командою у «чемпіонському раунді».

“Я думаю, що ми не будемо виходити грати просто так. Ми з керівництвом сядемо, воно поставить перед нами завдання. Поки не можу сказати, але думаю, що буде конкретне завдання, над виконанням якого ми працюватимемо. Тому що просто так виходити, виграв, програв і далі рухатись — так нецікаво. Є ціль, є завдання — виходимо, виконуємо, граємо у футбол“, — сказав Городов.

За підсумками першого етапу чемпіонату Першої ліги «Прикарпаття» посіло 5-е місце у групі А, набравши 26 очок. При цьому з 5-го по 15-й тур команда видала третю за тривалістю безпрограшну серію у лізі з 11 матчів.

За нашою інформацією, базовим туром першого весняного туру у Першій лізі стане 23 березня.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено