Івано-Франківськ

На Львівщині в училищі побили першокурсників

Інцидент трапився у Червоненському професійному училищі.

e1bd044811b3c85d scaled

У мережі з’явилися моторошні кадри побиття першокурсників одного з училищ Львівської області. Поліція почала кримінальне провадження.

На відео кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів одного з навчальних закладів, в присутності багатьох очевидців, по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу. При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю.

Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, подія сталась у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл району, пише ПІК.

Цей випадок прокоментувала у інтерв’ю виданню Золочів.НЕТ директорка Червоненського вищого професійного училища Тетяна Салабай.

“Я вважаю, що поліція повинна з цим розібратися. Я не можу зрозуміти такої жорстокості дітей, коли вже мав бути сонний час в тих дітей. Діти були всі хороші, я ніколи не бачила за ними якихось поганих вчинків. Для мене це шок, але правоохоронні органи хай розбираються згідно чинного законодавства”, — сказала Тетяна Салабай.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Усі учасники події встановлені.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено