Івано-Франківськ

Мер Калуша взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад під головуванням президента

За словами Андрія Найди, комунікація уряду з органами місцевого самоврядування - завжди важлива.

Мер Калуша взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад під головуванням президента

Мер Калуша у Львові брав участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, що проходив під головуванням Президента України Володимира Зеленського, пише ПІК.

“Спільно з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, Головою ВРУ Русланом Стефанчуком, керівником ОП Андрієм Єрмаком, головою Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук та головами інших ОВА і ТГ представниками європейських партнерських установ та організацій обговорено чимало важливих питань. Найголовніше – оборона України, безпека мирних жителів, допомога військовим”, – написав він.
Питання безпеки у місцях масового скупчення людей – один з пріоритетів. Володимир Зеленський наголосив на тому, що громади повинні вживати необхідних заходів запобігання надзвичайних ситуацій.
“Конгрес став дієвою платформою і для обговорення проблемних питань між представниками громад та профільними міністрами. Викликів сьогодення чимало — питання безпеки, підтримка ВПО, захист дітей, які постраждали від війни, охорона здоров’я громадян, зокрема й тих, що проживають у прифронтових областях. Власне, про роботу в цих напрямках у 2023, міністри розповіли детальніше”, – додав Андрій Найда.
410881453 386269737257866 7481672934567663683 n scaled
Читайте також у ПІК:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено