Івано-Франківськ

Безпілотники атакували аеродром у Ростовській області: ЗМІ пишуть, що це спецоперація СБУ та ЗСУ

Тим часом у Росії заявили, що всі безпілотники збили.

photo 2023 12 17 13 01 47 3 scaled

Атака на аеродром «Морозовськ» у Ростовській області рф, яка сталася вночі 17 грудня, — це спільна спецоперація Служби безпеки України та Збройних сил.

Про це повідомило джерело hromadske у правоохоронних органах, передає ПІК.

За словами співрозмовника ЗМІ, летовище було важливою ціллю, бо там — місце дислокації 559 бомбардувального авіаційного полку Повітряно-космічних сил рф.

За даними джерела hromadske, на аеродромі в момент удару перебували до 20 літаків Су-34. Також на території летовища були розміщені 3 радіолокаційні станції та інша техніка.

«Атакували аеродром безпілотниками. Й хоча у рф уже традиційно встигли заявити, що всі БпЛА було збито, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки», — зазначило джерело.

Зранку 17 грудня Міністерство оборони Росії заявило, що протягом ночі нібито збило 35 українських безпілотників над територіями Липецької, Ростовської та Волгоградської областей.

Губернатор Липецької області Ігор Артамонов зазначив, що дрони атакували його регіон уперше.

До слова, російські Telegram-канали писали, що ціллю безпілотників у Ростовській області міг бути військовий аеродром Морозовська. За даними Astra, там дислоковані бомбардувальники Су-24, Су-24М та Су-34.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено