Івано-Франківськ

У ЦСК розповіли, чи справді власники готелів у Буковелі платять співробітникам військкоматів

Таку неправдиву інформацію поширюють російські ЗМІ.

410231333 684132123870772 6941020829094565865 n scaled

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували чутки про те, що “у Буковелі можна врятуватися від мобілізації за гроші”, передає ПІК.

“Брехня: власники готелів у Буковелі платять співробітникам військкоматів, аби ті не заважали VIP-гостям. Про це пишуть російські ЗМІ”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що представники ТЦК мають повний доступ на територію Буковеля. Про це пресслужба курорту повідомила у коментарі StopFake.

Буковель є вагомим платником податків до державного та місцевого бюджетів, який продовжує підтримувати економіку держави під час війни. На території курорту проходять реабілітацію після фронту тисячі українських військових. Тисячі робочих місць, створені курортом та суміжними галузями, дають можливість людям з усієї України утримувати свої родини”, – додали представники курорту.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явилися чутки про те, що у Буковелі власники готелів дають хабарі представникам ТЦК, щоб ті не заважали їх клієнтам. Про це повідомляла низка інтернет-ЗМІ. 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено