Івано-Франківськ

ФУТЗАЛ. Збірна України здолала поляків та вийшла на чемпіонат світу

Українці посіли перше місце у групі "В".

412755863 766001035571177 1627129992503827266 n scaled

Збірна України провела заключний поєдинок елітного раунду кваліфікації ЧС-2024. Для прямого виходу на світову першість «синьо-жовті» мали виключно обігравати Польщу, яка на два очки випереджала нашу команду та очолювала групу, розповідає ПІК із посиланням на Sport.ua

На початку зустрічі українці взяли м’яч під контроль, але підібратися до воріт суперників було непросто. Поляки сконцентрувалися на руйнівних діях та щільною опікою завдавали багато проблем нашим гравцям. За такою грою чи не ключове значення набувало перше взяття воріт, і з цим завданням «синьо-жовті» впоралися. Калужа зреагував на удар Чернявського, але першим на добиванні був Абакшин. А невдовзі перевагу українців подвоїв Шотурма, який завершив точним ударом розіграш кутового.

Поляки були змушені активніше йти в атаку, і Савенко по-справжньому врятував після удару Кубика. А позитивні емоції, що залишилися від сейву голкіпера, посилив третій гол збірної України. Вихід віч-на-віч з голкіпером реалізував Корсун, який технічно відправив м’яч у ворота.

1 14

До перерви «синьо-жовті» мали ще чимало можливостей для того, щоби збільшити свою перевагу: били Чернявський, Жук, Абакшин. А на останній хвилині першої половини зустрічі швидка комбінація українців завершилася влучним ударом Корсуна.

Поляки у поточному турнірі вже неодноразово демонстрували характер, у тому числі й у першій дуелі з нашою командою. Спробували вони зробити камбек і у сьогоднішньому протистоянні. До 30-ї хвилини Каневськи оформив дубль, скоротивши відставання в рахунку до двох голів. На щастя, дуже вчасно настав гол Семенченка, який з гострого кута переграв голкіпера.

За 4 хвилини до фінальної сирени поляки перейшли на гру з п’ятим польовим, але з чисельною перевагою зуміли забити лише один гол (відзначився Рашковськи). Збірна України здобула перемогу та представлятиме нашу країну на чемпіонаті світу!

ФУТЗАЛ. Відбір на ЧС-2024 з футзалу. Еліт-раунд. 6-й тур. Польща – Україна – 3:5 

Голи: Канєвскі (27, 30), Рашковскі (37) – Абакшин (7), ШОТУРМА (9), КОРСУН (12, 20), Семенченко (32)

  • Польща: Калужа (Наврат, 21) – Скєпко, Лютецкі, Заставнік, Крєзель – Мровець, Кубік, Мадзьонг, Канєвскі – Рашковскі, Марек, Сендлевскі, Лещак.
  • Україна: САВЕНКО – ШОТРУМА, КОРСУН, ШВЕД, Жук – Семенченко, Педяш, Чернявський, Абакшин – ФАРЕНЮК.

Попередження: Лютецкі (5), Заставнік (24), Мровєць (28) – Шотурма (5), Абакшин (24).

2 11

Читайте також у рубриці ПІК – СПОРТ: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено