Івано-Франківськ

БАСКЕТБОЛ. “Прикарпаття-Говерла” переграла “Кривбас” (ФОТО, ВІДЕО)

Свій другий матч бабла в Івано-Франківську провели його господарі Прикарпаття-Говерла та Кривбас.

AT8A2402 scaled

Говерляни, хоча i з великими труднощами, підтвердили свій статус фаворита протистояння, здобувши перемогу над суперником з рахунком 80:64.

Як і напередодні, вони дуже впевнено виглядали у дебюті поєдинку, на 7-й хвилині повівши в рахунку з різницею у 7 очок – 20:13. Кривбас ще до першої перерви зумів дати гідну відповідь у вигляді ривка 6:0, а вже в другій чверті вийшов вперед після тривалої паузи. У гостей, на відміну від Прикарпаття- Говерли, велику допомогу стартовій п’ятірці надавала лава запасних: за перші 20 хвилин вона набрала 21 очко проти 3 у суперника.

AT8A2490 scaled

Натомiсть у Прикарпаття- Говерли просто “у вогні” був Сергій Старцев – 21 пункт у першій половині гри. Однак і його зусиль не вистачило, щоб підопічні Євгена Мурзіна пішли на велику перерву у статусі лідера – 36:40. Гравці Прикарпаття- Говерли у першій половині гри допустили надто багато втрат: 9 проти 4 у Кривбаса.

AT8A2531 scaled

У третій чверті гандикап гостей досяг восьми очок, проте перед заключною десятихвилинкою команди поділяло лише одне володіння на користь Кривбасу.

У вирішальній чверті нарешті свій ритм знайшла Говерла. Підопічні Євгена Мурзіна за всіма статтями виграли цю десятихвилинку та матч загалом.

У переможців 28 очок набрав капітан команди Сергей Старцев. Дабл-дабл в активi Iллi Кабацюри – 13 очок + 14 пiдбирань. У Кривбаса найрезультативнішим гравцем команди також став її капiтан – Олександр Бречка – 19 очок.

Прикарпаття-Говерла — Кривбас 80:64 (20:19, 16:21, 18:17, 26:7)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено