Івано-Франківськ

В Україну йде похолодання: якою буде погода у найближчі дні

Середа принесе невелике похолодання.

zamorozky2

27 грудня протягом дня температура повітря в Україні становитиме +2…6°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. У південній частині буде +7…12°С.

“Північно-західний вітер буде сильним, із штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду. Дуже обережно. Через теплу ніч спочатку місцями йтиме дощ, в стежку за похолоданням вступатиме завтра мокрий сніг. На півдні України істотні опади – навряд, там навіть можливі прояснення із сонцем. Вітер сильний! Північно-західного напрямку у столиці. Обов’язково подбайте, щоб нічого не знесло з подвір’я чи відкритих балконів”, – написала вона.

У Києві середа очікується хмарною. Місцями йтиме дощ, потім переходитиме у мокрий сніг.

Ніч буде трохи навіть теплішою, аніж завтрашній день: вночі прогнозують +4…7°С, а вдень +2…5°С.

Четвер, п’ятниця, субота – антициклон, суха прохолодна погода, стихне вітер, якраз добре завершити старі справи, поробити закупи, щось підлатати із забутого, погуляти на свіжому повітрі, кудись з’їздити в нормальних погодних умовах“, – додала Діденко.

31 грудня прийде атмосферний фронт, тому з’являться дощі та мокрий сніг. Вночі 1 січня – пауза з опадами, буде тепло. Вдень 1 січня – опади і також порівняно тепло.

Найближчим часом морозів якихось не передбачається. Попереду вологий день, далі три дні навіть із періодичним сонцем, а новорічні 31 грудня і 1 січня, а тепер ще й Маланка з Василем, очікуються вологими, проте не холодними.

Найближче відчутне похолодання настане 5 січня.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено