Івано-Франківськ

Оцінка експерта: комфортабельна нерухомість у центрі Івано-Франківська (ФОТО)

Житловий комплекс "Імперія" - це новий комплекс преміум класу сучасного європейського формату, в якому втілені всі принципи будівництва компанії “Квартал”.

jbGqQDnboxaVs0ZwZ0st scaled

Житловий комплекс “Імперія” – комфортабельна нерухомість у центрі Івано-Франківська, розташована на затишній вулиці Кобилянської. В основі будівництва лежить принцип енергоефективності, який проявляється у кожній дрібниці.

Чому варто придбати житло від будівельної компанії “Квартал” та які ексклюзивні переваги отримає покупець, розповіла наш експерт – менеджер з продажу Оксана КОЦАН.

A7Z4NgjXNeBvrB3HU1vp scaled 1

«Імперія» — новий житловий комплекс європейського формату в Івано-Франківську. На тлі сусідніх будівель новобудова виділяється великою площею скління, «зеленим дахом», заскленими лоджіями у кожній квартирі та декоративним підсвічуванням фасадів, яке змінюється протягом дня.

Периметральна забудова утворює закритий від автомобілів внутрішній двір з зеленими куточками для відпочинку та гральними майданчиками з каучуковим покриттям для дітей різного віку.

14ab148078d5736685b6448677bb5379 scaled

Під’їзди житлового комплексу «Імперія» зустрічають мешканців просторими холами з керамічним покриттям та дизайнерським освітленням. У цокольному поверсі передбачені гаражні бокси, з зовнішньої сторони будинку — відкрита стоянка для автомобілів гостей комплексу.

b69119b24edebe9fdcdf26207a5d58b9 scaled

Основні характеристики житлового комплексу

Інфраструктура та доступність

Житловий комплекс «Імперія» будують недалеко від декількох великих магістралей міста — вулиць Сагайдачного, Вовчинецької та Василіянок, що дозволить швидко добиратися до будь-якого мікрорайону.

До залізничного вокзалу пішки 9 хвилин, до міського автовокзалу — 13 хвилин, до центру міста автомобілем їхати 8 хвилин, до міжнародного аеропорту «Івано-Франківськ» — 15 хвилин. Якщо потрібен громадський транспорт, за 7 хвилин пішки від новобудови зупинка маршрутки №24.

6e53f076d53f143bf60ee6977f38bf18 scaled

Переваги БК «Імперія»

  • п’ятикамерні металопластикові вікна з подвійними енергозберігаючими склопакетами з терміном експлуатації більше 60 років
  • фасади утеплені пінопластом високої щільності товщиною 150 мм
  • у квартирах встановлені броньовані двері утеплені мінеральною ватою
  • швидкісні безшумні ліфти з системами плавної зупинки та аварійного звільнення людей
  • у кожному під’їзди господарські приміщення для зберігання дитячих візочків та велосипедів
  • автономна котельня та терморегулятори у кожній квартирі дозволять економити на опаленні
  • цілодобова охорона та відеоспостереження по всій території комплексу, доступ до під’їздів по домофону

983cdaa7247ef5a16a2848ef15b55e0b scaled

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено