Івано-Франківськ

Порізав собі руки: в Одесі військовий намагався вчинити самогубство

Чоловік перебував у неадекватному стані.

Порізав собі руки: в Одесі військовий намагався вчинити самогубство

В Одесі військовослужбовець намагався вчинити самогубство у квартирі знайомої. Там також перебувала дитина. Про це повідомили Сили оборони півдня у Telegram-каналі, пише ПІК. 

“Військовослужбовець однієї з військових частин на Одещині, озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина”, – йдеться у повідомленні.

Коли представники відповідних структур намагалися з ним поспілкуватися, він відмовився відчинити двері та заявив, що не хоче жити і вчинить самогубство. Також він повідомив, що порізав собі руки та стікає кров’ю.

“Запідозривши, що озброєний чоловік перебуває у неадекватному стані, офіцери військової частини викликали поліцію. З метою убезпечення жінки та дитини, недопущення вчинення самогубства самим військовим, двері було відчинено примусово. Винуватця інциденту доправлено до військового шпиталю”, – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що жінка та дитина не ушкоджені. Наразі триває розбір і вивчення всіх обставин події. Чоловіка, який перебував у неадекватному стані, передали медпрацівникам. Зазначається, що військовий міг бути озброєним, та перебувати під впливом наркотиків.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено