Івано-Франківськ

На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків, які готували рідним “сюрприз” на Новий рік (ФОТО)

Задум чоловіків, які перебували у Чехії, полягав у спробі незаконного перетину кордону з Румунії в Україну через Тису.

На Закарпатті прикордонники врятували двох чоловіків, які готували рідним "сюрприз" на Новий рік (ФОТО)

Двох закарпатців, які вирішили зробити «сюрприз» своїм родичам та зустріти новий рік у сімейному колі, врятували на Рахівщині прикордонники Мукачівського загону спільно із своїми румунськими колегами. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

“Втілюючи свій задум у життя чоловіки ледве не втопилися. Одного з них течією відкинуло назад на румунський берег, де його врятували румунські прикордонники. Інший дістався українського берега, проте, через знесилення, самостійно вибратись з води не зміг. Однією рукою порушник тримався за кущі дерев, у іншій тримав телефон, з якого намагався викликати когось на допомогу”, – йдеться у повідомленні. 

Прикордонники витягнули замерзлого чоловіка з води та доправили у підрозділ, де надали змогу перевдягнутися у сухий одяг і зігрітися. 

Загалом, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну прикордонники виявили по обидва береги Тиси тіла 19 чоловіків, які під час спроби перепливання річки, втопилися.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено