Івано-Франківськ

У віці 70 років помер народний артист України Віталій Білоножко

Поки причину смерті співака не розголошують.

У віці 70 років помер народний артист України Віталій Білоножко

У вівторок, 9 січня помер народний артист України Віталій Білоножко. Сумну звістку повідомила Буринська міська рада, що на Сумщині, пише ПІК.

“Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко. Уся Буринська громада глибоко сумує з приводу смерті народного артиста України, українського співака, засновника й організатора міжнародного фестивалю родинної творчості “Мелодія двох сердець”, – йдеться у повідомленні.

Віталій Білоножко помер у лікарні. Його дружина й партнерка по сцені розповіла, що в артиста зупинилося серце. Подробиць захворювання чоловіка співачка повідомляти не стала, також поки не відомі дата й місце прощання зі співаком.

Що відомо про відомого музиканта: 

Віталій Васильович Білоножко народився 11 червня 1953 року у селі Слобода Буринського району на Сумщині. Талант привів Білоножка до роботи солістом Київського театру естради на Подолі, а потім – солістом Держтелерадіо України.

Загалом Білоножко випустив шість компакт-дисків в Україні, США та Канаді, антологію власної творчості та 12 аудіокасет. У 1999 році, разом з дружиною Народною артисткою України Світланою Білоножко став засновником регулярного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець», один із найпопулярніших у державі.

30003 big scaled

8TsinuymolyubovBovona scaled image 7

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено