Івано-Франківськ

У віці 54 роки помер український шоумен Сергій Сивохо: причина смерті

Його серце зупинилося у Німеччині. 

У віці 54 роки помер український шоумен Сергій Сивохо: причина смерті

Зранку вівторка, 17 жовтня, помер колишній гравець КВК, український актор та шоумен Сергій Сивохо.Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною. Йому було 54 роки. Про це повідомила Обозреватель пресслужба артиста, пише ПІК.

Смерть настала в Німеччині, а не в окупованому Донецьку, як про це писали раніше російські ЗМІ. Підтвердила смерть артиста і його подруга Світлана Бердецька.

“Зараз кожен день дуже тяжкий, але сьогодні мені особливо погано. Сьогодні о 5:40 ранку помер мій добрий друг, ніжно кохана мною людина, великий друг Ізраїлю, чудовий артист Сергій Анатолійович Сивохо. Мені буде тебе дуже бракувати. Вічна пам’ять Сергію”, – написала вона у Фейсбук.

Незадовго до смерті стало відомо, що Сергію Сивохові стало погано і він перебуває в важкому стані.

Додамо, що після 24 лютого Сергій Сивохо призупинив медійну діяльність та зник з поля зору. На його сторінках були тільки привітання з релігійними святами та звіти про волонтерську діяльність.

Довідково: артист став відомим завдяки своїй грі за команду “Дрім-Тім”. Після КВК почав зніматися в кіно. З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми “Велика різниця по-українськи”. Пізніше став продюсером студії “Квартал 95”, а також тренером у першому сезоні “Ліги сміху”.

У 2019 році Сивохо балотувався в депутати Верховної Ради від партії “Слуга народу”. З 2019 по 2020 рік він був радником секретаря РНБО з питань реінтеграції окупованих територій.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено