Івано-Франківськ

У мережі показали шокуючі фото могили президента Кравчука у Києві

За півтора роки пам'ятник чи меморіал першому президенту незалежної України так і не встановили

У мережі показали шокуючі фото могили президента Кравчука у Києві

Могила першого президента України Леоніда Кравчука на Алеї слави Байкового кладовища в Києві у занедбаному стані, пише ПІК.

“Судячи по стрічковій огорожі та опалубці, на місці поховання збиралися встановити пам’ятник чи меморіал, але процес облаштування зупинився. Кравчук помер 10 травня 2022 року, півтора року тому”,йдеться у повідомленні видання Телеграф.

Нагадаємо, Леонід Макарович Кравчук (1934-2022) був одружений з Антоніною Кравчук (у дівоцтві – Мішура), У них 21 липня 1959 р. народився син Олександр. Також у політика залишилися онука Марія та онук Андрій, є правнучка Олена.

Поряд із першим президентом України поховані екскерівник МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та ще три працівники МВС, які трагічно загинули у січні 2023-го в авіакатастрофі у Броварах під Києвом. Їхні поховання з пам’ятниками і вони мають доглянутий вигляд.

https://youtu.be/3U9qU3IXXuM

До слова, Байкове кладовище є пам’яткою історії та культури, одним з найстаріших кладовищ столиці. Офіційні поховання тут почалися у 1834 році, а загальна площа становить 72,47 га. Тут поховані знаменитості різних епох. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено