Івано-Франківськ

Де зараз зірка “Х-Фактора” Андрій Мацевко з Прикарпаття, якого розшукувала столична поліція

Нещодавно правоохоронці затримали 37-річного Андрія Мацевка в Івано-Франківську. Після допиту його відпустили.

Де зараз зірка "Х-Фактора" Андрій Мацевко з Прикарпаття, якого розшукувала столична поліція

У поліції Івано-Франківської області заявили, що після того, як зірку “Х-Фактора” затримали, його доправили у райвідділок “для з’ясування всіх обставин”. Виявилось, що там Мацевка допитали, а згодом –  відпустили додому. Відомо, що поліція Києва оголошувала співака у розшук ще 2,5 роки тому. Чоловіка ніяк не могли знайти, пише ПІК.

“Оперативники карного розшуку відібрали у нього пояснення, матеріали скерували київським колегам, які проводять подальше досудове розслідування. Київські поліцейські з ним зв’язалися в присутності наших поліцейських. Його відпустили”, розповів речник поліції Андрій Яцків.

Правоохоронці також не розкрили, що саме запитували у Андрія Мацевка. Також невідомо, чому він тривалий час не виходив на зв’язок з поліцією.

До слова, у 2021 році Андрій хотів пройти в метро за несправжнім пенсійним посвідченням. Однак, поліція затримала його в столиці. Водночас Мацевко намагався виправдатися, що підробне посвідчення йому підкинув колишній друг.

Мацевко прославився своєю участю в талант-шоу “X-Фактор” та “Україна має талант”. Там він кумедно виконував пісні. Також чоловік усім запам’ятався фразою: “Я вас не чую!”, що вже стала мемом.

Читайте також у ПІК: 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено