Івано-Франківськ

“Не допомогти, а тільки нашкодити”: офіцер ЗСУ прокоментував ранкову ситуацію на Пасічній (ВІДЕО)

"Перш ніж звинувачувати когось, розберіться і виясніть послідовність подій", - каже Назарій Кішак.

orig 32344011

У понеділок, 15 січня, в мережі в’явилося відео, на якому працівники поліції затримують чоловіка на Пасічнянському мості в Івано-Франківську, розповідає ПІК.

«Побачивши дане відео, можна зробити хибний висновок, які працівники ТЦК жахливі. Насправді все не так. Тому перш ніж звинувачувати когось, розберіться і виясніть послідовність подій», – написав у соцмережі офіцер ЗСУ Назарій Кішак.

У дописі йдеться про те, що затриманий правоохоронцями чоловік – п. Микола, «систематично порушує закон, виступає проти мобілізації, постійно приходить провокує працівників ТЦК і працівників поліції».

А сьогодні зранку, каже Назарій Кішак, під час роботи працівників ТЦК, згаданий громадянин провокував, погрожував та лаяв даних працівників. На що ті викликали екіпаж патрульної поліції і Микола був затриманий.

«Такі люди порушують закон та свідомо шкодять собі та країні, підривають довіру українців до системи мобілізації», – резюмує офіцер ЗСУ.

2 12

До теми

ПІК також звернулася до патрульної поліції в Івано-Франківській області щодо коментаря стосовно ранкового інциденту.

Як вдалося з’ясувати, патрульні отримали повідомлення з приводу порушення правил дорожнього руху на вулиці Галицькій.

“Прибувши на місце події патрульні виявили чоловіка, про якого йшлося у повідомленні, він перебував на проїзній частині дороги, чим наражав себе на небезпеку, порушував правила дорожнього руху та заважав проїзду транспорту. Інспектори неодноразово просили чоловіка зійти з дороги, не наражати себе на небезпеку та не перешкоджати дорожньому руху, проте останній не виконував законних вимог та продовжував вчиняти правопорушення”, – розповіла речниця патрульної поліції в Івано-Франківській області Христина Мриглід.

Патрульні чоловіка затримали та доставили у відділення поліції, де склали адміністративні матеріали за 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) КУпАП. Мобілізації чоловік не підлягає.

“Просимо громадян не робити завчасних висновків та не розповсюджувати неперевірену інформацію”, – додали у патрульній поліції.

Нагадаємо, на Київщині розгорнули додаткові блокпости.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено