Івано-Франківськ

На Авдіївському напрямку окупанти 30 разів намагалися атакувати українських захисників

Триває шістсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

419304203 723010110012070 3441244823870516541 n scaled

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 85 бойових зіткнень.

Про це ввечері, 16 січня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне із зведення: 

  • На Лиманському напрямку наші захисники відбили дев’ять атак окупантів в районах Тернів, Ямполівки, Торського Донецької області та ще 15 атак біля Макіївки, Білогорівки Луганської області та північніше Григорівки, Веселого Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку Силами оборони відбили шість атак противника в районах Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.
  • На Авдіївському напрямку відбили 15 атак ворога поблизу Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 15 атак біля Первомайського та Невельського Донецької області. Тут окупанти, за підтримки авіації, намагалися покращити тактичне положення.
  • На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах  Красногорівки, Георгіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. На цьому напрямку загарбники, за підтримки авіації, 16 разів безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ.
  • На Запорізькому напрямку захисники відбили атаку ворога західніше Вербового Запорізької області, де противник намагався відновити втрачене положення, але успіху не мав.
  • Ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби противник шість разів безуспішно штурмував позиції наших військ.
  • Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
  • Підрозділи ракетних військ уразили район особового складу, пункту управління та складу боєприпасів противника.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено