Івано-Франківськ

Франківські нацгвардійці показали, як проходять тренування службових собак (ВІДЕО)

Кінологи проводять як загальний курс, так і спеціальний, що пристосований до конкретних завдань.

Кожен ранок гвардійців-кінологів у 50-му полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії розпочинається з догляду за службовими собаками, пише ПІК.

«Догляд за службовим собакою не просто обов’язок, але й спосіб виявити будь-які ознаки проблем з його здоров’ям чи поведінкою. Я перевіряю його лапки, шерсть, очі й вуха, щоб вчасно виявити можливі захворювання чи травми. Крім того, цей щоденний догляд сприяє психологічному добробуту собаки. Він відчуває мою любов та увагу, що позитивно впливає на його настрій і готовність до співпраці», – розповідає кінолог Михайло.

Військові собаки отримують навички якісного виконання службово-бойових завдань, а також тренуються виконувати базові команди: “стійка”, “посадка”, “рух поруч з дресувальником”, тренуються долати перешкоди і виконувати завдання з апортування.

Крім загального курсу кінологи готують своїх чотирилапих партнерів до конкретних видів служби. Вони відповідають за контрдиверсійні заходи, конвоювання, охорону громадського порядку та виявлення небезпечних предметів на блокпостах.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено