Івано-Франківськ

Буданов спрогнозував, коли наступ росіян вичерпається повністю

Водночас, начальник ГУР не став прогнозувати, яким буде 2024 рік для України у військовому плані.

photo 2023 05 25 08 51 35 scaled

Наступ російських окупаційних військ, який триває два з половиною місяці, повністю вичерпається на початку весни.

Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

“Зараз триває наступальна операція РФ. Вона розпочалася у листопаді 2023 року. Станом на зараз уже два з половиною місяці як триває. Результати самі бачите. Сказати, що вони для них якісь великі – точно це буде неправдою. На жаль для нас, певне просування у полях у них є, біля Авдіївки те, що відбулося. Але це не те, на що вони розраховували”, – сказав начальник ГУР.

Окупанти хотіли якнайшвидше вийти на бар’єрний рубіж по річці Чорний Жеребець у Харківській області і на адмінмежі Донецької і Луганської областей, розповів Буданов.

“Навіть близько до цього нічого немає. “Але їхній наступ ще триватиме. Десь на початку весни він вичерпається вже повністю”, – заявив він.

Начальник ГУР не став прогнозувати, яким буде 2024 рік для України у військовому плані. Сказав, що це питання до Генерального штабу Збройних сил України.

“Як і за правилами будь-якої, як то кажуть, гри: ти робиш хід, противник робить хід. Зараз хід противника. Він закінчиться, і, я думаю, розпочнеться наш”, – додав Кирило Буданов.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено