Івано-Франківськ

Калуська громада стала частиною кліматичного альянсу європейських міст (ФОТО)

Про це йшлося у листі керівництва організації.

zmina klimatu scaled

Калуську громаду прийняли до асоціації “Кліматичний альянс європейських міст”.

Про це повідомив очільник громади Андрій Найда, пише ПІК.

За його словами, громада братиме участь у складі робочої групи з адаптації. ЇЇ мета – об’єднати зацікавлені сторони у всій Європі для обміну інформацією проблем, повʼязаних із адаптацією до зміни клімату та можливих рішень на місцевому рівні.

“У найближчій перспективі вже відбудеться зустріч, де слухатиметься питання щодо наших проблем та потреб, які зможуть в майбутньому вирішуватися в кліматичному альянсі. Головні напрямки спільної роботи спрямовуватимуться на зменшення викидів вуглекислого газу (СО2) шляхом реалізації проєктів, направлених на скорочення споживання енергоресурсів, відповідно до рамкової конвенції Організації Обʼєднаних Націй про зміну клімату”, – зазначив Найда.

Головні напрямки спільної роботи спрямовуватимуться на зменшення викидів вуглекислого газу (СО2) завдяки реалізації проєктів, направлених на скорочення споживання енергоресурсів..

“Відрадно, що ми стали членами такого потужного об’єднання та матимемо змогу більш дієво працювати у напрямку збереження екології“, – підкреслив очільник громади.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено