Івано-Франківськ

Полеглого прикарпатця Василя Дорошенка відзначили орденом “За мужність” (ФОТО)

Посмертно військовий нагороджений особисту мужність, заслуги, вірність військовій присязі та самовіддані дії, виявлені у захисті України.

Nagorodyly Doroshenka posmertno 768x438 1

Полеглого бійця з Тязева Василя Дорошенка посмертно відзначили почесною державною нагородою України – Орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Про це повідомляють на сайті Ямницької сільської ради, пише ПІК.

Відзнаку вручили матері воїна у Києві під час зустрічі з військовослужбовцями однієї з окремих штурмових бригад, у складі якої ніс службу полеглий.

photo 2024 02 12 14 57 09 1024x683 1 scaled

Довідково: 

Василь Володимирович Дорошенко народився 21 квітня 1995 р. в с.Тязів. Був учасником організації “Пласт”, у 2014 р. – активіст Євромайдану.

У травні 2022 року Василь був призваний до лав ЗСУ і з того часу захищав рідну землю від ворога. Спершу ніс службу в одній з артилерійських бригад, а згодом служив на передовій старшим водієм у складі окремої штурмової бригади однієї з військових частин.

У травні 2023 р. Василь отримав поранення на передовій, та після реабілітації повернувся у стрій і до останнього подиху захищав рідну Україну від ворога. 13 серпня 2023 р. під час виконання бойового завдання загинув внаслідок обстрілу, завданого військовими формуваннями рф на Бахмутському напрямку в Донецькій області.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено