Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 19-25 лютого 2024 року

У Овнів можлива вдала ділова подорож, а у Водоліїв ймовірні конфлікти з партнерами по бізнесу.

Ваш гороскоп на тиждень: 15-21 січня 2024 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 19-25 лютого 2024 року, пише ПІК.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

До вас повернеться віра в себе, колишній запал і кураж, справи йдуть досить рівно. У підприємців продовжиться розширення бізнесу, на порядку денному різні операції з нерухомістю. Час перспективних можливостей активізуються контакти з колегами та партнерами з-за кордону. Можлива і вдала ділова подорож. Варто замислитись над просуванням своєї справи, можливо, в інтернет-просторі. Багато службовців замисляться про звільнення з метою самореалізації.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Прекрасний час, щоб знайти заняття до душі та зайнятися самостійною роботою, надаючи різні послуги замовникам на віддаленій основі. Більшість бізнесменів вашого знака займуться питаннями, пов’язаними з комерційною нерухомістю. Можливо, йдеться про розширення офісних та складських приміщень, а також інші організаційні заходи. У фінансовому плані тиждень сприятливий. Витрати досить високі, але відкладення невеликих сум допоможе почуватися впевненіше у завтрашньому дні.

БЛИЗНЯТА (21 травня – 21 червня)

У багатьох представників вашого знака головні події можуть відбуватися у сім’ї та романтичних взаєминах. Друга половина тижня складніша з цього погляду. У подружжя виникнуть розбіжності з різних причин: різні пріоритети, бажання придушити іншого, досягти свого, проблеми фінансового плану. Можливі також проблеми з батьками чи старшими членами сім’ї. А якщо йдеться про розлучення, то виникнуть складнощі із розподілом спільно нажитого майна.

РАК (22 червня – 22 липня)

У професійній сфері та в грошах, загалом, все сприятливо. Але події в особистому житті супроводжуються сильними спалахами емоцій, які не згаснуть до кінця місяця. У цей період вам загрожує гормональний збій, який виявиться емоційно нестабільністю, перепадами настрою, депресією. Людям самотнім варто врахувати, що нові знайомі, які з’явилися цього тижня, навряд чи виявляться людьми надійними – вони можуть завдати болю, залишивши неприємні спогади про себе.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Рішучість і сміливість здатні розвіяти будь-які страхи, а це вам потрібно зараз. Візьміть на озброєння прислів’я: «роби, що повинен, і будь, що буде». Для справ професійного характеру та бізнесу тиждень цілком вдалий. Планетарні взаємодії сприяють вашому енергетичному підйому, швидкості та оригінальності мислення, а з таким набором якостей ви зможете обійти будь-якого суперника та подолати перешкоди. Не забувайте вчасно показувати ваше кохання до супутника життя!

ДІВА (24 серпня – 23 вересня)

Крім сприятливого перебігу справ у професійній сфері, у вас з’явиться чудова можливість показати свої проєкти широкому загалу. І навіть якщо на це доведеться серйозно витратитися – воно того варте. Взаємини з колегами та партнерами з бізнесу стабілізуються, можливі конструктивні переговори, поїздка, обговорення майбутніх проєктів та вдале вирішення старих справ. Романтичні стосунки цікаві і як ніколи інтенсивні. Взаємини з дальньою та ближньою ріднею стабілізуються.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Зірки особливо прихильні до представників творчих професій – блогерів, ораторів, авторів, артистів, художників: їм забезпечені популярність та добрий дохід. Незважаючи на вдалий перебіг справ у професійній сфері, з грошима не все так добре. І справа не в низьких доходах, а у витратах, що перевершують своїми розмірами прибуток. Тиждень принесе турботи про дітей, на їхні потреби із сімейного бюджету піде велика сума. Не виключені дрібний ремонт, купівля квартири та облаштування будинку.

СКОРПІОН (24 жовтня – 23 листопада)

Самотні люди захочуть повернутися до колишнього романтичного партнера, але краще відмовитися від спілкування з коханням, що не відбулося, інакше ця спроба принесе тільки розчарування. Сімейним парам доведеться постійно доводити свою вірність компліментами, подарунками, освідченням у коханні. Більшою мірою це стосується кінця тижня, коли перед кожним відкриється реальна сутність його партнера. Вашими зусиллями у взаєминах запанує ледь вловимий, але все ж таки мир.

СТРІЛЕЦЬ (24 листопада – 21 грудня)

Вашому здоров’ю зараз нічого не загрожує, і ви можете сміливо отримувати від життя насолоду, не обмежуючи себе ні в чому! Більшість подій перейде у площину особистого життя, а на роботі спостерігатиметься повний штиль, можливий навіть невеликий застій у справах. Для розвитку кар’єри та бізнесу зараз важливо чітко планувати діяти, ретельно обмірковуючи кожен крок. Наймані співробітники можуть зіткнутися з інтригами в колективі та конкуренцією, але, як кажуть, «добре роби – добре й буде».

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Найкращою стратегією стане збереження рівноваги у будь-яких ситуаціях. А вони будуть абсолютно непередбачуваними, бурхливими та стресовими. Шукайте баланс усередині себе – ви і тільки ви здатні впоратися із найсильнішими кризами. Гарний прибуток можливий від ведення справ з іноземними компаніями. Високий успіх у кар’єрі чекає на молодих, зухвалих і дуже динамічних людей, які сповнені амбіцій та бажання підкорювати висоти. Їм варто голосно заявити про себе за допомогою реклами, соцмереж, через друзів.

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

Імовірні конфлікти з партнерами по бізнесу, їхньою причиною можуть стати майнові суперечки чи питання розподілу прибутку. Зв’язки із колегами із зарубіжжя розвиваються загалом непогано, на сьогодні цей напрямок має цілком позитивний вигляд. У підприємців ймовірні проблеми юридичного характеру, якщо вони вже мали місце у минулому. Крім цього, слід бути уважнішими до підлеглих і ретельніше перевіряти їхню роботу. У фінансовому плані тиждень можна назвати середнім або нейтральним.

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Гроші надходять у стабільному режимі, проте прориву на матеріальному фронті не передбачається. Особисте життя виходить на новий рівень і, незважаючи на холод, ваше серце сповнене пристрасті. Водночас спокою у цій сфері не очікуйте: для гармонійних стосунків доведеться багато працювати, ретельно вивіряючи свої почуття. Кохання між вами і партнером, як і раніше, сильне, але градус напруженості настільки високий, що найменше непорозуміння здатне викликати бурю. Сімейним парам варто зайнятися побутом.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено