Івано-Франківськ

Побував у пеклі: у Франківську лікується військовий з Рівненщини (ФОТО)

32-річний Андрій Леус отримав поранення під час мінометного вибуху на Запорізькому напрямку. 

Побував у пеклі: у Франківську лікується військовий з Рівненщини (ФОТО)

У Франківську проходить лікування військовий з Рівненщини Андрій Леус. Про своє поранення згадує з тремтінням у голосі, каже побував у пеклі. Про це повідомляє Івано-Франківська обласна клінічна лікарня, пише ПІК.

“Всі вижили, дякувати Богу, — каже військовий. — Щоправда, чотири години мене виносили, бо було складно й дуже небезпечно”.

В обласній клінічній лікарні Андрій Леус вдруге. Цього разу приїхав на запрошення свого лікаря, який розповів військовому, що тут почали робити пластику нерва.

“Мені пропонували їхати до Києва пів року тому, але там дуже велика черга, багато військових з такою проблемою після поранень, — зауважує Андрій.— Також знайомі пропонували закордон спробувати, але пощастило, що тут лікарі почали таке робити”. 

Як зазначає військовий, реабілітація ще буде довгою, відчуває сильний біль в нозі, але кожного дня приходить ерготерапевт та потроху розробляють стопу, з’являється чуття…

“По-перше, після поранення, він повернувся до своєї дружної багатодітної родини, своїх братів та сестер. До слова, їх усіх у мами десятеро. А по-друге, ще планує боронити країну. Тепер, каже, після операції з пластики нерва, яку провели минулого тижня, такі шанси зростають”, – йдеться у повідомленні медзакладу. 

Побував у пеклі: у Франківську лікується військовий з Рівненщини (ФОТО)

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено