Івано-Франківськ

У Міненерго заперечили підвищення тарифів на світло влітку

У відомстві наголосили, що на цей час немає ніяких підготовок, обговорень чи розрахунків щодо підвищення тарифів на електропостачання.

У Міненерго заперечили підвищення тарифів на світло влітку

У Міненерго спростували фейк про підвищення тарифів на електроенергію. Там наголосили, що зараз зусилля всіх енергетиків країни спрямовані на те, аби успішно завершити опалювальний сезон і почати не менш ретельну підготовку до наступного, пише ПІК.

“Усі заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства. Відзначимо, що, незважаючи на всі намагання ворога та заяви псевдоекспертів, цю зиму українці пройшли без масштабних відключень, зі світлом і теплом. Негативні сценарії, розповсюджувані різними джерелами, не справдилися. Про що неодноразово офіційно наголошували і в Міністерстві енергетики України”, – йдеться у повідомленні. 

До слова, раніше голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко заявив, що Міненерго хоче підняти тарифи за світло влітку.  Першого березня деякі ЗМІ та Телеграм-канали почали розповсюджувати інформацію про нібито підвищення тарифів на електроенергію.

Читайте також у ПІК: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено