Івано-Франківськ

У Франківську перевірять ліцеї на факт булінгу

В ліцеях проведуть анонімне анкетування.

Всі школи Івано-Франківська пройдуть перевірятимуть на випадки булінгу. Для цього у навчальних закладах проведуть анонімне анкетування, що визначити наскільки в кожній школі толерують булінг.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

“Про ситуацію булінгу в школі №4. Наразі триває комісія Міністерства освіти і науки України та департаменту освіти та науки міської ради. Бачимо теж такий прикрий випадок, коли знущаються з слабшого. Зараз йде розслідування, щонайменше шість протоколів на батьків, які брали участь в переписці, склала поліція. А також на директорку школи. Але розслідування триває, будуть також організаційні наслідки про які згодом проінформуємо”, – сказав Марцінків.

Нагадаємо, днями в соцмережах з’явилося повідомлення про цькування однокласниками учня шостого класу ліцею №4.

Згодом поліція повідомила, що до них звернулася жінка, щоб ті захистили її сина від жорстокого поводження та психологічного насильства від інших учнів.

На директору ліцею склали адміністративний протокол за статтею про неповідомлення керівником закладу освіти уповноважених підрозділів органів Національної поліції України про випадки булінгу (цькування) учасника освітнього процесу, який мав місце в ліцеї.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено